In de buurt

Keukenhof

buurt1

Er is geen plek ter wereld waar de lente in al zijn kleur en fleur zó losbarst als op Keukenhof. Hier kunt u inspiratie opdoen en tegelijkertijd ontspannen in een prachtige parkomgeving. Keukenhof heeft naast de miljoenen bloeiende bloembollen en fantastische bloemenshows, de grootste beeldentuin van Nederland en is de meest gefotografeerde plek ter wereld. Geniet van de lente, kom naar Keukenhof en vergeet vooral uw fototoestel niet!
http://www.keukenhof.nl

Duinrell, een spetterend dagje uit 

buurt2

Ga in de winter op glijbaanavontuur in het tropische Tikibad met meer dan tien glijbanen en waterattracties. Het Tikibad is het hele jaar open. In de winter is het attractiepark gesloten. Maar tijdens de wintervakanties is Winterpret op Duinrell geopend. Winterpret is winterse gezelligheid op een klein, maar sfeervol gedeelte van het attractiepark.
http://www.duinrell.nl/

Alles over de Ruimte

buurt3

Ruimtevaart is spannend en avontuurlijk. Bijna net zo spannend als een bezoek aan Space Expo. Hoe werkt zwaartekracht? Wat is een zwart gat? Welke functie hebben satellieten? En aan welke ruimtemissies wordt nu gewerkt? Ontdek het zelf op het zwaartekrachtplein, het satellietenplein of met de gravitatieput. Beleef een lanceringssimulatie of lanceer je eigen satelliet in de ruimte. Een bezoek aan Space Expo is een adembenemende én leerzame ervaring voor jong en oud.
http://www.spaceexpo.nl/

Grootste tulpenpanorama van de wereld

buurt4

In het hart van de Hollandse Bollenstreek staat ’s werelds grootste tulpenpanorama. Dit panorama is maar liefst 63 meter lang en 4 meter hoog en heeft de kleurrijke bollenstreek als thema. Het indrukwekkende kunstwerk- recent geplaatst op de officiële lijst van internationale panorama’s – is cirkelvormig opgesteld. Dit geeft de bezoeker van het panorama het gevoel midden tussen de bloeiende bollenvelden te staan.
http://www.tulipland.nl/

Welkom in Madurodam!

buurt5

Madurodam is de kleinste stad van Nederland. Grachten, sfeervolle geveltjes en andere typisch Nederlandse taferelen zorgen voor een feest van herkenning. Alles waar Nederland beroemd om is, is op schaal 1:25 tot in het kleinste detail nagebouwd.
http://www.madurodam.nl

Naturalis

buurt6

Nationaal Natuurhistorisch Museum Naturalis
http://www.naturalis.nl